News

CÉGNÉV VÁLTOZÁS!

Tisztelt Partnerünk! Ezúton kívánom tájékoztatni, hogy a MÁV-REC Kft  elnevezése megváltozott. Az új név: MÁV-REC Railway Engineering Corporation Kft. Teljes cégnév: MÁV-REC Railway Engineering Corporation Vasútipari Szolgáltató és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság A változás 2021.04.13.-től…

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Madridi utcai telepünk 2021.03.25-én nyit, a lakossági átvétel ismét lehetséges.

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet (A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról) alapján 03.08-tól határozatlan ideig a lakossági kiszolgálás szünetel. Cégek kiszolgálása folyamatos, kp számlát ez idő alatt nem fogadunk el.

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a COVID 19 intézkedésre hivatkozva Madridi utcai telepünkön 2021.03.08-tól 03.22 ig a lakossági kiszolgálás szünetel. Cégek kiszolgálása folyamatos, kp számlát ez idő alatt nem fogadunk el.  

Tájékoztatjuk kedves partnereinket!

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy a Madridi utcai hulladék átvevő telephelyünk december 18-án leltár miatt, december 21-től pedig szabadságolás miatt zárva tart. Nyitás: Január 4-én. Kellemes ünnepeket kíván a hulladékgazdálkodási divízió vezetősége!

1 2 3 4