Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A honlap (a www.mavrec.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

 

Szerzői jog

A MÁV-REC Kft. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az MÁV-REC Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 

Információk

Az MÁV-REC Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az MÁV-REC Kft. felelősséget nem vállal. Az aktuális feltételrendszert a mindenkor hatályos Üzletszabályzat tartalmazza.

 

Az MÁV-REC Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

 

A személyes adatok védelme

Az MÁV-REC Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az MÁV-REC Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a MÁV-REC Kft - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

 

A MÁV-REC Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, az ügyfelek nála vezetett számláinak egyenlegére, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást üzleti titokként kezel.

 

A MÁV-REC Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot
ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Mozdony1_web Mozdony2_web Mozdony3_web DSC_0411 DSC_0459 IMG_6883 DSC_0047 DSC_0065 DSC_0036 Tamás Képei 298 2015.09-07 030 Tamás Képei 336 Tamás Képei 325