DSC_0011 DSC_0015 DSC_0036 DSC_0038 DSC_0047 DSC_0065 DSC_0087 DSC_0099 DSC_0134

Hulladékgazdálkodás és Környezetvédelem

Társaságunk tevékenységét bővítve 2013 szeptemberében megnyitotta fővárosi újrahasznosítható hulladék begyűjtő telepét, a Madridi utca 7/B szám alatt.

 

Hulladékgazdálkodási divíziónk a begyűjtő telephely üzemeltetésével, hulladékkereskedelemmel, -szállítással, hulladék feldolgozással és hasznosítással, akkumulátor gyüjtéssel valamint környezetvédelmi szolgáltatással foglalkozik.

 

Telephelyünkön magánszemélyektől és cégektől átveszünk újrahasznosítható: -acél, -fém,-akkumulátor,  -papír, -műanyag és -gumihulladékot.

 

Divíziónk feladatának tekinti az újrahasznosítás arányának javítását a elsősorban a fővárosban és környékén, illetve ipari partnereink kiszolgálásban az ország egész területén, a begyűjtött hulladék mennyiségek növelésével, illetve a hulladékgyűjtés módjainak korszerűsítésével. Beruházásainkkal szakembereink azon dolgoznak, hogy a korábban nem, vagy csak részben hasznosított hulladékok feldolgozásának lehetőségeit kiszélesítsük a régióban, megfelelve a XXI. század környezetvédelmi követelményeinek.

 

Vállaljuk acélszerkezetek, vasbeton épületek, ipari létesítmények illetve a hozzájuk tartozó gépészetek szakszerű elbontásának engedélyeztetését, koordinálását, lebonyolítását, továbbá a keletkezett hulladékok szakszerű elhelyezését, a bontási hulladékok darálását és hasznosítását. Bontási hulladékok hasznosítását engedélyeink alapján elvégezzük a bontási helyszíneken, valamint a budapesti telephelyünkön. Az inert hulladékok (beton) darálását saját törőgéppel végezzük, a darálékot bartnereink számára minősítés után értékesítjük. A hulladékok gyűjtésére és elszállítására konténereket tudunk kihelyezni partnereinkhez, igény szerint, az 1 köbméterestől a 30 köbméteresig.

 

Ipari partnereink rendelkezésére állunk cégre szabott komplett hulladékgazdálkodási stratégia  kidolgozásával, illetve a meglévő hulladékgyűjtés korszerűsítésével, optimalizálásával. Vállaljuk továbbá teljes körű engedélyeztetési eljárások lebonyolítását, az illetékes hatósággal történő folyamatos kapcsolattartást, továbbá a bejelentés köteles hulladékoknál a jogszabályi előírásoknak megfelelő adatszolgáltatások teljesítését.

 

Környezetvédelmi szolgáltatásunk részeként vállaljuk partnereink:

  • engedélyezési eljárásainak teljes körű lefolytatását,
  • pályázatok elkészítését,
  • környezet irányítás (KIR) rendszereinek kiépítését és működtetését,
  • Vállalat irányítás (MIR) rendszereinek kiépítését és működtetését,
  • környezetvédelmi bevallások (hulladék, levegő) elkészítését
  • hulladék hasznosítási feladatok elvégzését.
  • beton darálék értékesítése

 

Aktiális árlistáink

Térkép

 

Hulladékgazdálkodási projekt felelős:

Kovács Zoltán Iván

telefon: +36 1 476 3472

mobil: +36 30 433 2048

fax: +36 1 476 3477

e-mail: kovacs.zoltan.ivan@mavrec.hu