Microsoft 365 üzemeltetés alapok képzés

Microsoft 365 (korábban Office 365) egy olyan felhőalapú szolgáltatás, amely számos eszközt és alkalmazást kínál a vállalatoknak és az egyéni felhasználóknak, például e-mail, dokumentumkezelés, közösségi együttműködés és sok más. Az alapokat és az üzemeltetést tanulni kívánók számára számos lehetőség áll rendelkezésre.

A Microsoft 365 üzemeltetési alapok tanfolyamok és képzések segítenek abban, hogy a résztvevők megtanulják a Microsoft 365 adminisztrációjának alapvető fogalmait és feladatait. Ezek a képzések általában az alábbi témaköröket ölelik fel:

  1. Microsoft 365 bevezetése és áttekintése: A szolgáltatások és eszközök áttekintése, amelyeket a Microsoft 365 tartalmaz, beleértve az Exchange Online-t, a SharePoint Online-t és a Microsoft Teams-t.
  2. Felhasználók és licencelés kezelése: Hogyan hozzunk létre és kezeljünk felhasználókat, és hogyan rendeljünk hozzá nekik licencet a Microsoft 365-höz.
  3. E-mail és kommunikáció: Az Exchange Online használata a vállalati e-mail kezeléséhez, levelezési csoportok és levelezési hurok létrehozása.
  4. Dokumentumkezelés és együttműködés: Hogyan használjuk a SharePoint Online-t a dokumentumok megosztásához és együttműködéshez a csapatban.
  5. Biztonság és jogosultságkezelés: Hogyan biztosítsuk a Microsoft 365 környezet biztonságát, például a belépési ellenőrzések, a többfaktoros hitelesítés és a jogosultságkezelés beállításával.
  6. Microsoft Teams és más alkalmazások használata: Hogyan használjuk a Microsoft Teams-t a csoportmunkához és az online megbeszélésekhez, valamint a további alkalmazások használatának alapjait.

Ne felejtsd el, hogy a Microsoft 365 rendszer folyamatosan fejlődik, így fontos naprakésznek maradni az adminisztrációs feladatokkal és lehetőségekkel kapcsolatban.

Kurzus

5 nap. Minimum létszám 5 fő. Oktatás online történik.

Képzés ára

480 000 Ft+ áfa / fő / 5 nap, plusz MS hivatalos tananyag laborral együtt. A tananyag angol nyelvű, ára USA dollárban van meghatározva. Az oktatás magyar nyelven történik.

Szakmai előképzettség

  • Hálózati alapismeretek

Vizsgainformációk

A képzésen való részvétel esetén részvételi igazolást – Tanúsítványt – állítunk ki a résztvevő nyilatkozata alapján.

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Microsoft 365 üzemeltetés alapok képzés