Coaching szemléletű vezetés

A coaching szemléletű vezetés tréning célja, hogy a vezetők fejlesszék a coaching készségeiket és alkalmazzák ezeket a készségeket a munkahelyi vezetési szerepükben. A coaching szemléletű vezetés olyan megközelítés, amely nemcsak a vezetői utasítások és irányítás, hanem a munkatársak fejlesztése és támogatása iránti elkötelezettség is. A coaching szemléletű vezetés tréning segít a vezetőknek abban, hogy jobban megértsék és támogassák a munkatársaikat, és javítsák a teljesítményüket.

A coaching szemléletű vezetés tréning során az alábbi készségek fejlesztésére összpontosítunk:

  1. Kommunikációs készségek fejlesztése: A tréning során a vezetők megtanulnak hatékonyan kommunikálni a munkatársaikkal, meghallgatni őket és kérdéseket feltenni a gondolkodásuk ösztönzése érdekében.
  2. Empátia és támogatás: A vezetők megtanulják, hogyan fejezhetik ki az empátiát és támogatást a munkatársaik felé, segítve őket a problémák megoldásában és a személyes fejlődésben.
  3. Célkitűzések és fejlesztés: A vezetők segítenek a munkatársaiknak célkitűzéseket megfogalmazni, és támogatják őket a fejlődésükben.
  4. Visszajelzés adása: A visszajelzés adásának módjainak megtanulása, beleértve az építő kritikát és a pozitív erősítést is.
  5. Konfliktuskezelés: A tréning során a vezetők megtanulnak hatékonyan kezelni a konfliktusokat a munkatársaik között, és segítenek a konfliktusok feloldásában.
  6. Fejlődési terv készítése: A vezetők segíthetnek a munkatársaiknak személyes fejlődési tervek kialakításában és végrehajtásában.

A coaching szemléletű vezetés tréning segít a vezetőknek abban, hogy jobban megértsék a munkatársaik szükségleteit és elvárásait, és támogatást nyújtsanak számukra a teljesítményük javításához. Emellett elősegíti a munkatársak motivációját és elkötelezettségét, ami hozzájárul a cég eredményességéhez és a munkahelyi légkör javításához. A coaching szemléletű vezetés tréningünk személyre szabott a vezetők igényeinek és a cég céljainak megfelelően.

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt tréning esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap + ÁFA
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírekben!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat!
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Coaching szemléletű vezetés