Értékesítési tréning egyéneknek és csoportoknak

Az értékesítési tréninget azzal a céllal szervezzük, hogy az értékesítők vagy értékesítési csapatok fejlesszék értékesítési készségeiket, növeljék az értékesítési teljesítményüket és jobban megértsék az értékesítési folyamatot. Az értékesítési tréning számos különböző területre összpontosít, például az ügyfélkapcsolat-kezelésre, az értékesítési technikákra, az értékesítési stratégiákra, az értékesítési pszichológiára és még sok másra.

Az értékesítési tréning során az alábbi készségek fejlesztésére összpontosítunk:

  1. Termék- és szolgáltatásismeret: Az értékesítőknek alaposan meg kell ismerniük azt a terméket vagy szolgáltatást, amit értékesítenek, hogy hatékonyan tudják bemutatni az ügyfeleknek.
  2. Értékesítési technikák: Az értékesítőknek megtanítjuk az olyan alapvető értékesítési technikákat, mint például az aktív hallgatás, az érvelés, az érvek és ellenérvek kezelése, az időzítés stb.
  3. Ügyfélkapcsolat-kezelés: Az értékesítőknek meg kell tanulniuk, hogyan alakítsanak ki és ápoljanak jó kapcsolatokat az ügyfelekkel. Az ügyfélszolgálat és az ügyfélelérések fontosságát is hangsúlyozzák.
  4. Értékesítési pszichológia: Az értékesítőknek meg kell érteniük az ügyfelek viselkedését és döntési folyamatait, hogy hatékonyan tudják befolyásolni őket.
  5. Értékesítési folyamat: Az értékesítőknek meg kell ismerniük az értékesítési ciklust és az értékesítési folyamatot az érdeklődéstől a vásárlásig.
  6. Kommunikációs készségek: Az értékesítőknek hatékonyan kell kommunikálniuk, mind szóban, mind írásban. A jó kommunikáció segíti az ügyfélkapcsolatok építését és fenntartását.

Az értékesítési tréning interaktív és gyakorlati gyakorlatokat is tartalmaz, hogy a résztvevők alkalmazhassák az elméleti tudásukat a valós értékesítési helyzetekben. Ez a tréning cégenként és az értékesítők készségszintjétől függően eltérhetnek. Ezért minden képzés előtt a résztvevők az aktuális tudásuk szintjének megállapításával – egy kérdőív kitöltésével – segítik a tréner munkáját a konkrét tematika összeállításában.

 A jó értékesítési tréning kiszámíthatóan növeli az értékesítési eredményeket és a profitot!

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt trénig esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap + ÁFA
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírekben!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat!
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Értékesítési tréning egyéneknek és csoportoknak