Érzelmi intelligencia tréning

Az érzelmi intelligencia tréning célja az érzelmi intelligencia fejlesztése. Az érzelmi intelligencia az emberi képességet jelenti az érzelmek felismerésére, megértésére, kezelésére és azok másokkal való hatékony kommunikálására. Az érzelmi intelligencia fontos szerepet játszik az egészséges kapcsolatok kialakításában, a stresszkezelésben, a konfliktusmegoldásban és az élet sikeresebb irányításában.

Az érzelmi intelligencia tréning során a résztvevők olyan készségeket és stratégiákat sajátítanak el, amelyek segítik őket az érzelmek kezelésében és az érzelmi kapcsolatok fejlesztésében.

Az érzelmi intelligencia tréning során az alábbi készségek fejlesztésére összpontosítunk:

  1. Érzelemfelismerés: A résztvevők megtanulják az érzelmek felismerését saját magukban és másokban. Ez magában foglalja az arcjelzések, testbeszéd és hangszín elemzését.
  2. Érzelmi kifejezés: A résztvevők olyan technikákat tanulnak, amelyek segítségével hatékonyabban tudják kifejezni az érzéseiket mások felé.
  3. Érzelmi megértés: A tréning segít abban, hogy jobban megértsék az érzelmeik okait és következményeit, valamint azokat az érzelmi mintákat, amelyek az életükben ismétlődnek.
  4. Érzelmi kezelés: Az érzelmi intelligencia tréning során olyan stratégiákat alkalmazunk, amelyek segítenek az érzelmi stressz kezelésében, az érzelmek szabályozásában és az érzelmi egyensúly fenntartásában.
  5. Empátia: Az empátia kialakítása és fejlesztése segít abban, hogy a résztvevők jobban megértsék mások érzéseit és szükségleteit, valamint hatékonyabban tudjanak kapcsolódni hozzájuk.
  6. Konfliktuskezelés: Olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyek segítik a konfliktusokat az érzelmek szempontjából kezelni, és segítenek azoknak a konstruktív megoldásában.

Az érzelmi intelligencia tréning mindenkinek fontos, akik szeretnék javítani a vezetői készségeiket, az emberi kapcsolataikat, vagy akik nehezen kezelik az érzelmeiket. Az EQ tréningek segíthetnek az embereknek abban, hogy hatékonyabban reagáljanak az élet különböző helyzeteire, és jobban megértsék önmagukat és másokat.

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt trénig esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap + ÁFA
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírek menüpont alatt!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat!
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Érzelmi intelligencia tréning