Interjútechnikák tréning

Az interjútechnikák tréning célja az interjúkészítők készségeinek és kompetenciáinak fejlesztése annak érdekében, hogy hatékonyabb és eredményesebb interjúkat készítsenek. Az interjútechnikák tréning segít abban, hogy jobban megértsük a beszélgetések dinamikáját, hogyan határozzuk meg a célt, és hogyan érjük el az interjúban résztvevőkkel a kívánt eredményeket.

A tréning során az alábbi készségek fejlesztésére összpontosítunk:

  1. Kommunikációs készségek fejlesztése: Az interjútechnikák tréning magában foglalja a hatékony kommunikációs készségek fejlesztését, például az aktív hallgatás, a beszélgetésvezetés és a megfelelő kérdések feltevése.
  2. Szituációs tudatosság: Az interjútechnikák tréning során fontos megismerni az interjúkontextust, és megérteni, milyen célt szeretnénk elérni az interjúval. Az interjúkészítőnek tudatában kell lennie annak, hogy kik az interjúalanyok, milyen információra van szükségük, és milyen kérdéseket kell feltenni.
  3. Kérdések és technikák: Az interjútechnikák tréningen megtanuljuk, hogyan kell hatékony és releváns kérdéseket feltenni, és hogyan kell alkalmazni különböző interjútechnikákat, például a helyzetelemzést, a szcenárióelemzést, vagy a szituációs kérdéseket.
  4. Empátia és érzelmi intelligencia: Az interjúkészítőknek fontos megérteni az interjúalanyok érzelmi állapotát és reakcióit. Az empátia és az érzelmi intelligencia segíthet abban, hogy jobban megértsük az embereket, és hatékonyabban kommunikáljunk velük.
  5. Visszajelzés és értékelés: Az interjútechnikák tréning során fontos az interjúkészítők teljesítményének értékelése és visszajelzése. Ez lehetővé teszi a fejlődést és az esetleges hibák kijavítását.
  6. Gyakorlati gyakorlatok: Az interjútechnikák tréning része gyakorlati interjúkészítési gyakorlatok végzése. Ezen interjúk gyakorlása segít a készségek fejlesztésében és a magabiztosabbá válásban.

Az interjútechnikák tréning hosszú távon segít abban, hogy magabiztosabban léphess be az interjúk helyzetébe, és növelje az esélyeidet a sikerre. Legyen az a cél, hogy folyamatosan fejlődj, és ne feledd, hogy az interjútechnikák nemcsak munkahelyi interjúkhoz, hanem más élethelyzetekben is hasznosak lehetnek.

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt trénig esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap + ÁFA
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírekben!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat!
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Interjútechnikák tréning