Menedzsment tréning

A menedzsment tréning célja a menedzserek és vezetők számára a hatékonyabb és sikeres vezetési készségek fejlesztése, valamint az, hogy növeljék a szervezet teljesítményét és eredményességét. A tréning után a résztvevők hatékonyan tudják irányítani és vezetni csapatukat, valamint kezelni a különböző vezetési kihívásokat.

A menedzsment tréningek során az alábbi készségek fejlesztésére összpontosítunk:

  1. Vezetői készségek: A tréning segít fejleszteni a kommunikációs, problémamegoldó, döntéshozó és konfliktuskezelési készségeket.
  2. Stratégiai gondolkodás: A menedzsereknek meg kell érteniük, hogyan hozhatnak stratégiai döntéseket és hogyan alkothatnak hosszú távú terveket.
  3. Csoportdinamika és csapatvezetés: A tréning során a résztvevők megtanulják, hogyan hozzák ki a legjobbat csapatukból, és hogyan kezeljék a konfliktusokat.
  4. Teljesítménymenedzsment: A menedzsereknek kell tudniuk értékelni és fejleszteni a munkatársaik teljesítményét.
  5. Változáskezelés: A változások menedzselése kulcsfontosságú a modern szervezetek számára. A menedzsereknek meg kell érteniük, hogyan hajtsák végre sikeres változásokat.
  6. Időmenedzsment: A hatékony időgazdálkodás és prioritások kezelése nélkül a menedzser nem lehet hatékony.
  7. Vezetői etika és felelősség: A tréning során a résztvevők megtanulják, hogyan kell etikusan és felelősségteljesen vezetni.

Ezek csak néhány példa a menedzsment tréning témaköreire. A tréningek lehetnek rövidek vagy hosszabbak, és különböző formákban valósulhatnak meg, például élő tréningeken, online kurzusokon vagy személyes coachingon keresztül. A cél mindig az, hogy segítse a vezetőket abban, hogy hatékonyabban teljesítsék feladataikat és vezessék a csapatot vagy szervezetüket a siker felé.

A tréninget elsősorban frissen kinevezett vezetőknek – közép-és felsővezetőknek egyaránt – ajánljuk. Minden készség témában talál az oldalunkon olyan tréning programot, ami csak arra a kompetencia fejlesztésre szolgál.

Kérje egyéni ajánlatunkat, hogy cége számára a leghatékonyabb megoldást tudjuk kínálni!

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt trénig esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap + ÁFA
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírekben!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat! Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Menedzsment tréning