Motivációs tréning (munkatársak motivációja)

A munkatársak motivációjának növelése kulcsfontosságú a munkahelyi teljesítmény és az eredmények javításában.  A motivált munkatársak produktívabbak, elégedettebbek és hosszabb ideig maradnak a cégnél. A tréning során elsajátítod azokat a módszereket, amellyel növelni tudod munkatársaid motivációját:

Íme pár téma ízelítőként:

 1. Kommunikáció: Fontos, hogy megértő és nyitott legyél a munkatársaiddal. Hallgasd meg az ötleteiket és véleményüket, és adj visszajelzést a munkájukról rendszeresen.
 2. Célkitűzések: Határozz meg egyértelmű és elérhető célokat a munkatársak számára. Az elérhető célok elérése ösztönzést adhat nekik.
 3. Fejlődési lehetőségek: Biztosítsd munkatársaidnak a lehetőséget a szakmai fejlődésre és tanulásra. Képzéseket, tréningeket és mentorálást nyújthatsz nekik.
 4. Elismerés: Az elismerés és dicséret erősíti a motivációt. Mutass becslést a munkatársak teljesítményéért és erőfeszítéseiért.
 5. Rugalmasság: A rugalmas munkaidő, a távmunka és a munka-magánélet egyensúly támogatása segíthet a motiváció fenntartásában.
 6. Támogatás: Figyelj munkatársaid érzelmi jólétére. A stresszkezelési támogatás és a munkahelyi stressz csökkentése fontos.
 7. Autonómia: Hagyd, hogy munkatársaid saját módszereikkel oldják meg a feladataikat. Az önállóság növelheti a motivációt.
 8. Karrierfejlesztés: Nyújtsd a munkatársaknak előrejutási lehetőségeket és karriertervezési támogatást.
 9. Jutalmazás: Alakítsd ki egy jutalomrendszert, amely az eredményekhez és a kiváló teljesítményhez kapcsolódik.
 10. Társas kapcsolatok: Biztosíts lehetőségeket a kollégák közötti közösségépítésre és csapatépítő tevékenységekre.
 11. Példaadás: Mint vezető, te is példa lehetsz a motiváció terén. Magas szintű elkötelezettséget és motivációt mutathatsz.
 12. Visszajelzés: Biztosíts rendszeres visszajelzést a munkatársaknak a teljesítményükről és a fejlődési területeikről.
 13. Céges kultúra: Alakíts ki egy olyan céges kultúrát, amely támogatja a motivációt és az összefogást.

Fontos megjegyezni, hogy a motiváció személyes dolog, és az egyes munkatársak eltérően reagálhatnak a különböző motivációs tényezőkre. Ezért nagyon fontos, hogy minden munkatársat először meg kell ismerned annak érdekében, hogy kell ki tudjál alakítani egy olyan programot, amelyet alkalmazva minden munkatárs motivált és elkötelezetten marad a munkahelyén.

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt trénig esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap +áfa
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírekben!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat!

Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Motivációs tréning (munkatársak motivációja)