Stresszkezelés tréning

Stresszkezelés tréning segít a résztvevőknek megtanulni, hogyan kezeljék és csökkentsék a stresszt az életükben. A tréning célja, hogy megerősítsék a résztvevők képességét a stressz felismerésére, megértésére és hatékony kezelésére.

A stresszkezelés tréning során az alábbi készségek fejlesztésére összpontosítunk:

  1. Stressz felismerése: Első lépésként megtanítunk a stressz jeleinek felismerésére. A tréningen résztvevők megtanulják azokat a testi és mentális jeleket, amelyek arra utalnak, hogy stressz alatt állnak.
  2. Relaxációs technikák: A relaxációs technikák, mint a mélylégzés, progresszív izomlazítás és meditáció, segítenek a stressz csökkentésében és a relaxáció elősegítésében.
  3. Időgazdálkodás: A hatékony időgazdálkodás és prioritások beállítása segít minimalizálni a stresszforrásokat, és növeli a hatékonyságot.
  4. Kommunikációs készségek: Kommunikációs készségek fejlesztése, amelyek segítenek a stresszes helyzetekben való hatékony kommunikációban, például konfliktusok kezelésében.
  5. Célok kitűzése és tervezése: A tréningen megtanítjuk a résztvevőket arra, hogy tisztázzák a rövid- és hosszú távú célaikat, és terveket készítsenek azok elérésére, ami segíthet a stressz csökkentésében.
  6. Életmódbeli változtatások: A megfelelő étrend, testmozgás és alvási szokások bevezetése vagy javítása megoldást nyújt a stresszkezelésben.
  7. Pozitív gondolkodás és önbizalom: Pozitív gondolkodás és önbizalom fejlesztése, melyek csökkenthetik a stresszt.
  8. Stresszmenedzsment technikák: Megtanuljuk, hogyan kell alkalmazni a stresszkezelési technikákat a mindennapi életükben, például hogyan reagáljunk stresszes helyzetekben.

Fontos megjegyezni, hogy a stresszkezelés tréning egyéni igényekre szabható, és az elérhető tartalom és technikák változhatnak a megrendelő igénye szerint. A tréning célja általában az, hogy megtanítsuk a résztvevőket, hogyan kezeljék a stresszt hatékonyabban, és növeljék a mentális és fizikai jólétüket!

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt trénig esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap + ÁFA
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírekben!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat! Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Stresszkezelés tréning