Vezetési technikák, vezetői kompetencia fejlesztés tréning

A vezetői kompetencia fejlesztés tréning egy olyan képzés, amelyet vezetőknek és vezetői pozícióra vágyóknak szervezünk annak érdekében, hogy javítsák vezetői készségeiket és hatékonyságukat. A tréning során személyes és szakmai fejlődést célozzuk meg, és különböző területeken kínálunk támogatást. A vezetői kompetencia fejlesztés tréningek között számos különböző típus létezik, és a tréning tartalma függ az adott vezetői szinttől, a vállalati környezettől és a résztvevők szükségleteitől.

A vezetői kompetencia fejlesztés tréning során az alábbi készségek fejlesztésére összpontosítunk:

  1. Kommunikációs készségek: Vezetőknek hatékonyan kell tudniuk kommunikálni a csapatukkal és a munkatársaikkal. A tréning során olyan kommunikációs technikákat alkamazunk, amik segítenek megérteni és hatékonyabban kommunikálni a különböző személyiségekkel és munkastílusokkal rendelkező emberekkel.
  2. Konfliktuskezelés: A vezetők gyakran kerülnek olyan helyzetekbe, ahol konfliktusokat kell kezelniük a csapatukban vagy a munkahelyi környezetben. A tréningen megtanulják a résztvevők konfliktusokat hatékonyan megoldani, és olyan technikákat mutatunk be, amelyek segíthetnek csökkenteni a feszültséget és elősegítik a konstruktív megoldások kialakítását.
  3. Vezetői döntéshozatal: A vezetőknek gyakran fontos döntéseket kell hozniuk a vállalat vagy a csapat jövőjével kapcsolatban. A megtanult módszerekkel segítünk a döntéshozatali folyamatok hatékonyabbá tételében, beleértve a stratégiaalkotást, a prioritások meghatározását és a kockázatkezelést.
  4. Csapatépítés és motiváció: A vezetőknek meg kell tanulniuk, hogyan hozzák ki a legjobbat a csapatukból, és hogyan motiválják a munkatársaikat. A tréning során olyan eszközöket és módszereket tanítunk, amelyek segítenek csapatuk hatékonyabbá tételében és a munkatársak motiválásában.
  5. Vezetői önismeret: Fontos, hogy a vezetők ismerjék saját erősségeiket és gyengeségeiket. A tréning segít az önismeret fejlesztésében, hogy a vezetők jobban megértsék saját viselkedésüket és hogyan hatnak másokra.
  6. Változásmenedzsment: A vezetők gyakran eszközölnek a változásokat a szervezetben, és a tréningen résztevevőknek segítünk megérteni, hogyan vezessék be a változásokat hatékonyan, és hogyan segítsék a munkatársakat a változások elfogadásában.

Ezen túlmenően a vezetői kompetencia fejlesztés tréningen alkalmazunk interaktív esettanalíziseket, csoportmunkát és szerepjátékokat, amelyek során megtanulják a résztvevők a gyakorlatban alkalmazni az oktatott készségeket és technikákat. A cél az, hogy a vezetők hatékonyabbak és képzettebbek legyenek a vezetői szerepükben, és jobban hozzájáruljanak a szervezet sikeréhez!

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt trénig esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap + ÁFA
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírekben!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat!
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Vezetési technikák, vezetői kompetencia fejlesztés tréning