Microsoft Azur – felhő alapú szolgáltatások, új megoldásokkal felkészülés a jövőre

Microsoft Azure (vagy röviden Azure) egy felhőalapú szolgáltatásokat nyújtó platform, amelyet vállalatok és fejlesztők használnak alkalmazások és szolgáltatások kifejlesztésére, üzemeltetésére és skálázására. Az Azure számos különböző szolgáltatást kínál, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy az alkalmazásaidat és adatbázisaidat felhőben hostold, biztonságosan tárold és skálázd. Az Azure használata rengeteg előnnyel jár, például a skálázhatóság, a megbízhatóság és a rugalmasság terén.

Az Azure használatának megtanulása némi időt és erőfeszítést igényel, de itt van néhány lépés, amelyekkel segítünk kezdeti lépésekkel az Azure használatának megkezdésében:

  1. Regisztráció: Először is regisztrálnod kell egy Microsoft Azure fiókot a hivatalos weboldalon.
  2. Környezet kialakítása: Miután regisztráltál, hozz létre egy új erőforrás csoportot és válaszd ki a régiót, ahol a szolgáltatásaidat használni szeretnéd. Ezt követően hozz létre egy Azure VM-et (Virtual Machine – virtuális gép), hogy elkezdhess kísérletezni az Azure-el.
  3. Dokumentáció és oktatási anyagok: Az Azure-ról számos hivatalos dokumentáció és online oktatási anyag elérhető, amelyek segítenek megérteni a szolgáltatásokat és azok használatát. Böngéssz az Azure dokumentációjában és a Microsoft Learn weboldalán található oktatási anyagokban.
  4. Kísérletezés és gyakorlás: Az Azure-t a gyakorlatban tanulni a leghatékonyabb módja. Tanulj velünk, hozz létre virtuális gépeket, hozz létre adatbázisokat, telepítsd alkalmazásokat és ismerd meg az Azure szolgáltatások működését.

Fontos megjegyezni, hogy az Azure egy nagyon széles körű platform, és a tanulási folyamat időigényes lehet. Azonban az Azure használata hozzájárulhat a fejlesztői és informatikai készségeid fejlesztéséhez, és lehetővé teszi számodra, hogy modern alkalmazásokat hozz létre a felhőben.

A Microsoft Azure Adminisztrátor tanfolyamot olyan IT szakemberek (Azure rendszergazdák) számára ajánljuk, akiknek a felhő szolgáltatások menedzselése a feladata. A tanfolyam a Microsoft Azure Adminstrator (AZ-104) vizsgára való felkészülést is segíti.

Kurzus

5 nap. Minimum létszám 5 fő. Oktatás online történik.

Képzés ára

480 000 Ft+ áfa / fő / 5 nap, plusz a hivatalos tananyag laborral együtt. A tananyag angol nyelvű, ára USA dollárban van meghatározva. Az oktatás magyar nyelven történik.

Szakmai előképzettség

  • Hálózati alapismeretek

Vizsgainformációk

A képzésen való részvétel esetén részvételi igazolást – Tanúsítványt – állítunk ki a résztvevő nyilatkozata alapján.

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Microsoft Azur – felhő alapú szolgáltatások, új megoldásokkal felkészülés a jövőre