Projektmenedzsment tréning

A képzés célja, hogy a résztvevők megértsék a vállalati és a projektmenedzsment szemlélet közötti különbségeket. Projektmenedzserként dolgozni nincs két egyforma nap, minden nap egy új kihívás. A tréningen a hangsúly a szemlélet és a gyakorlati eszközök elhajításán van, felkészítve a résztvevőket speciális – akár vezetői – feladatok ellátására is.

A tréning során a résztvevők általában olyan témákat tanulnak, mint a projekttervezés, projekttervezés, időmenedzsment, költségmenedzsment, kockázatkezelés, csapatkezelés, kommunikáció és státuszjelentések készítése. Emellett olyan eszközöket is megtanulnak használni, amelyek segítik a projektmenedzsment folyamatokat, például Gantt-diagramok, projektirányítási szoftverek, és más projektmenedzsment eszközök.

A projektmenedzser tréning során az alábbi készségek fejlesztésére összpontosítunk:

  • Projektek tervezése és kezdeményezése.
  • Projektek irányítása és végrehajtása.
  • Projektek ellenőrzése és értékelése.
  • Kommunikáció és csapatmunka a projektmenedzsmentben.
  • Projektek pénzügyi és erőforrás-menedzsmentje.
  • Kockázatkezelés és konfliktuskezelés a projektek során.
  • Projektmenedzsment eszközök és szoftverek használata.

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt trénig esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap + ÁFA
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírekben!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat! Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Projektmenedzsment tréning