Tárgyalástechnika tréning

A tárgyalástechnika olyan készségek és stratégiák összessége, amelyek segítenek hatékonyan kommunikálni és meggyőzni másokat egy adott kérdésben vagy problémában. Fontos minden olyan helyzetben, ahol döntéseket kell hozni vagy megállapodásra kell jutni, például üzleti tárgyalások, konfliktusmegoldás, diplomáciai tárgyalások, vagy akár személyes életünkben is.

A tárgyalástechnika egy sor készséget és stratégiát foglal magában, amit a tréning során megtanulsz alkalmazni:

  1. Kommunikációs készségek: Fontos a hatékony hallgatás és beszéd, a verbális és nonverbális kommunikáció mesteri használata.
  2. Célkitűzés és előkészítés: Fontos a tárgyalás céljainak és prioritásainak meghatározása, valamint a tárgyalásra való megfelelő felkészülés.
  3. Alternatívák és opciók kezelése: Tanulmányozni kell az alternatívákat és lehetőségeket, hogy legyen egy tartalmas terv B vagy C esetleges kudarc esetén.
  4. Empátia: Fontos más fél álláspontjának megértése és érzéseik figyelembevétele.
  5. Rugalmasság: A tárgyalások során gyakran változnak a körülmények, és fontos a rugalmasság a stratégiákban és követelésekben.
  6. Időzítés és menedzsment: Megfelelő időzítés és időmenedzsment segít elkerülni az értékes idő elvesztését.
  7. Konfliktuskezelés: Hatékony konfliktusmegoldó készségek is szükségesek a tárgyalások során.
  8. Nyomáskezelés: Sok tárgyalás során nyomás alá helyezhetnek, és fontos tudni, hogyan kezeljük ezt a helyzetet.

Tárgyalástechnika tréningünk után képes leszel olyan szintű kommunikációra, hogy a tárgyaló feleddel kölcsönös megelégedésére alapuló megállapodás szülessen és a konfliktusok békésen oldódjanak meg.

Az üzleti világban például a jó tárgyalók sikeresebbek, eredményesebbek és versenyképesebbek, és képesek hosszú távú üzleti kapcsolatokat kialakítani!

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt trénig esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap + ÁFA
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírekben!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat!
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Tárgyalástechnika tréning