Time management tréning

A tréningen a résztvevők megismerik saját időgazdálkodási módjaikat, felismerik időrabló tevékenységeiket és gondolkodási sémáikat, a munkahelyen, mind a magánéletben azonnal használható technikákat sajátítanak el idejük jobb beosztásához.  A munka és a magánélet egyensúlyának megtartásához, a kiégés elkerüléséhez.

Az időgazdálkodás vezetők számára különösen fontos, mivel nekik gyakran számos feladatot és felelősséget kell egyidejűleg kezelniük.

A Time management vezetőknek tréning során az alábbi készségek fejlesztésére összpontosítunk:

  1. Prioritások felállítása: Határozd meg, hogy mely feladatok a legfontosabbak és a legégetőbbek. Koncentrálj ezekre az első helyen, és győződj meg arról, hogy ezeket sikeresen elvégezted.
  2. Delegálás: Ne próbálj meg mindent egyedül megcsinálni. Tanuld meg delegálni a feladatokat a megfelelő embereknek, és bízz meg a csapatodban.
  3. Határidők kezelése: Állíts fel határidőket magadnak és a csapatodnak. Fontos, hogy azokat is betartsátok, és szükség esetén újraértékeljétek őket.
  4. Hatékony kommunikáció: Tartsd rövidre és hatékonyra a meetingeket és az email cserét. Az időd nagy részét ne pazarold felesleges kommunikációra.
  5. Tervezés: Készíts heti és napi terveket. Tudatosítsd magadban, hogy melyik feladatra mennyi időt szánsz, és tartsd be a terveidet.
  6. Nehezen kezelhető feladatok kezelése: Kezeld először a legkellemetlenebb vagy legnehezebben kezelhető feladatokat. Miután ezeket megoldottad, könnyebb lesz a többi feladatot elvégezni.
  7. Szünetek és pihenés: Ne hanyagold el a pihenést és az időd kikapcsolódását. A fáradtság és a stressz csökkentheti az időgazdálkodás hatékonyságát.
  8. Tanulj a tapasztalataidból: Mindig értékeld újra az időgazdálkodásodat, és tanulj a tapasztalataidból. Törekedj a folyamatos fejlődésre.
  9. Technológia használata: Használj időgazdálkodási eszközöket, például naptárt, projektmenedzsment szoftvert vagy időkövető eszközöket, hogy könnyebben nyomon követhesd a feladataidat.
  10. Rugalmasság: Legyél rugalmas, és készülj fel váratlan eseményekre és változásokra. Az időgazdálkodás terén is fontos az alkalmazkodóképesség.

Emlékezz rá, hogy az időgazdálkodás folyamatosan változó kihívások elé állít, és mindig keresd a hatékonyabb módszereket a feladatok kezelésére. Az időmenedzsment készségek fejlesztése hozzájárul a vezetői hatékonyságod növeléséhez és a stressz csökkentéséhez!

Megvalósítás formája:

Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozás.

Nyílt trénig esetén tanteremben:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 5 fő
Tréning ára: 135 000 Ft/fő/nap + ÁFA
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont. Figyelje ajánlatunkat a honlapunkon a hírekben!

Zárt tréning esetén:

Megvalósítás ideje: 1 – 2 nap,
Résztvevők létszáma min. 7 fő
Tréning ára: egyéni vagy csoportos ár, kérje ajánlatunkat!
Szabadiős programmal együtt is szervezzük, helyszín általában egy szállodai rendezvényközpont a megrendelővel előre egyeztetve.  Kérje ajánlatunkat!

További információért kérje ajánlatunkat!
oktatas@mavrec.hu

Jelentkezés képzésre

Time management tréning