Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MÁV-REC Railway Engineering Corporation Kft immár kiválasztható intézményi szolgáltatóként a MOHU Partnerportál felületen

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MÁV-REC Railway Engineering Corporation Kft immár kiválasztható intézményi szolgáltatóként a MOHU Partnerportál felületen. Kérem az alábbi, linken található tájékoztató levélnek megfelelően végezzék el a regisztrációt.

A 2012. évi CLXXXV. törvény előírja azon intézményi és gazdálkodó szervezetek számára, amelyek hulladékgazdálkodási intézményi résztevékenység körébe tartozó hulladékot termelnek és azokat elkülönítetten gyűjtik kötelezően, hogy a MOHU Zrt. által üzemeltetett Partnerportálon regisztráljanak, valamint a szerződéskötéshez szükséges adatokat megadják.

Az említett Partnerportál felület 2023. március 1-jén elindult. Ezúton kérjük Önöket, hogy a Partnerportál felületen regisztráljanak, majd a későbbiekben minket jelöljenek meg javasolt Intézményi Szolgáltatójukként.

A hulladékgazdálkodási intézményi résztevékenység körébe tartoznak például az alábbi hulladékok:

  • csomagolóanyagok (pl. papír, műanyag, fa, fém, üveg, veszélyes csomagolóanyagok stb),
  • elektromos és elektronikus berendezések,
  • elemek és akkumulátorok,
  • gépjárművek és alkatrészeik,
  • gumiabroncs,
  • reklámhordozó és irodai papír,

részletes lista a koncesszió alá tartozó anyagáramokról itt érhető el.

2023. március 1-től folyamatosan azon gazdálkodó szervezeteknek kell regisztrálniuk a MOHU Partnerportálon, amelyek 2023. február 28. napján olyan tevékenységet végeztek, amely a hulladékgazdálkodási intézményi résztevékenység körébe tartozó hulladékot termelt. A regisztráció menetével kapcsolatos részletes tájékoztatást a mohu.hu weboldalon (Nem lakossági ügyfelek -> Gazdálkodó szervezetek és intézmények regisztrációja) olvashat.

Intézményi hulladékszállítás szerződéskötés kapcsolatos kézikönyv itt érhető el.

Kérjük önöket, hogy a jogszabályi kötelezettségnek eleget téve regisztráljanak, és amennyiben továbbra is velünk kívánnak dolgozni, úgy válasszanak minket szolgáltatójuknak!

Kérdés, észrevétel esetén, kérem hívják a telefonszámot +36-30-830-0727