Bemutatkozás

„Gyűjtsd a vasat és a fémet, így a környezetet véded!”

Társaságunk tevékenységét bővítve 2013 szeptemberében megnyitotta fővárosi újrahasznosítható hulladék begyűjtő telepét, a Madridi utca 7/B szám alatt.

2019-ben bővültünk egy új telephellyel ahol egy kábel daráló gépsort vásároltunk és meg kezdtük a réz kábel újra hasznosítását.
Ügyfeleink növekvő elvárásának megfelelően cégcsoportunk ISO9001 és ISO14001 minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer felügyelete alatt működik.

A cégen belül a  hulladék gazdálkodási  divízió fémhulladékok begyűjtésével, kezelésével és hulladék haszonanyagok kereskedelmével  valamint a helyszínről való szállításról is gondoskodik önrakodó teherautóval.

Engedéllyel rendelkezünk fémhulladékhoz kapcsolódó veszélyes hulladékok –pl. akkumulátor átvételére,
Telephelyünkön magánszemélyektől és cégektől átveszünk újrahasznosítható: acél,  fém,  akkumulátor,  papír,  műanyag
Ügyfeleink növekvő elvárásának megfelelően cégcsoportunk ISO9001 és ISO14001 minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer felügyelete alatt működik.

A cégen belül a  hulladék gazdálkodási  divízió fémhulladékok, papírhulladékok begyűjtésével, kezelésével és hulladék haszonanyagok kereskedelmével foglalkozik. A helyszínről való szállításról is gondoskodunk önrakodó teherautókkal.

Beruházásainkkal szakembereink azon dolgoznak, hogy a korábban nem, vagy csak részben hasznosított hulladékok feldolgozásának lehetőségeit kiszélesítsük a régióban, megfelelve a XXI. század környezetvédelmi követelményeinek.