Bővül a Máv-Rec oktatási divíziójának portfóliója

A MÁV-REC Railway Engineering Corporation Kft oktatási divíziója lassan egy évtizede foglalkozik vasútüzemi képzéssel. Ezek a képzések biztosítják a saját és más vasútvállalatok munkavállalói oktatását. A sikeresen működő divízió elérkezettnek tartotta az időt, hogy bővítse képzési portfólióját, így már több témakörben is lesznek felnőttképzéseik.

„A tervek szerint szeptembertől felhasználói képzéseket, szakképesítéseket, tréningeket kínálunk a vasútüzemi képzések mellett. A képzések a honlapon lesznek elérhetők reményeim szerint szeptembertől.”- mondta Szabó Szilvia, a felnőttképzések szervezéséért és lebonyolításáért felelős kolléga.

A repertoár több hónapon át tartó informatikai, gépészeti, műszaki, szállítmányozási szakképesítésekkel is bővül. Emellett rövid (1-2 napos) képzéseket, tréningeket is szerveznek vezetői , kommunikációs, értékesítési, projektmenedzsment témakörben a megrendelő igénye szerint kb. húsz témában.

„Oktatói, tréneri csapatommal több éve sikeresen dolgozom együtt. A képzéseket nemcsak cégcsoportunknak és partneri köreinek szervezzük, hanem nyílt oktatással bárki számára, akik tanulni vágynak.”- mondta Szabó Szilvia.

A társaság a mai napon megkapta a felnőttképzési engedélyt a fent említett képzési témakörökre is. Így már semmi sem állhat a divízió útjába, hogy tovább szárnyaljon az oktatás területén.