Tisztelt Partnereink!

A koronavírus által okozta nehézségekkel kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást nyújtjuk.

A KAV (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont) a tegnapi naptól kezdődően határozatlan ideig felfüggeszti a vasúti vizsgák lebonyolítását, a korábban bejelentett vizsgákat törölte, új nem jelenthető be. Ez a rendelkezés jelenleg nem vonatkozik a vasúti társasági vizsgákra (vonalismeret, típusismeret, állomásismeret, helyismeret), ugyanakkor a kollégák, vizsgabiztosok védelme érdekében nem javasolt, de nem is tiltott ezek megszervezése.  Érv a halasztás mellett az is, hogy nem lehet tudni biztosan, hogy milyen további intézkedéseket hoz a kormány, mely érintené a vizsgák zavartalan lebonyolítását. Kérjük a Partnereinket, hogy felelősséggel hozzanak döntést a vasúttársasági vizsgáztatást érintően, de a MÁV-REC Kft. bármely esetben áll a rendelkezésükre! Jelenleg az alapképzéseink is szünetelnek egyéb rendelkezésig. Cégünk felvette a kapcsolatot az illetékes hatósággal és várjuk a tájékoztatást, miszerint jóváhagyja-e azt, hogy az internet segítségével az időszakos oktatások lebonyolíthatóak, valamint más típusú képzés esetén is állásfoglalásra várunk a távoktatás tekintetében. Igyekszünk konkrét válaszokat adni, de kérjük Partnereink szíves türelmét!

Cégünk folyamatosan figyeli az eseményeket és folyamatosan nyújtja majd azokat az információkat Partnerei részére, melyek fontosak az együttműködés szempontjából.

Természetesen továbbra is várjuk az igényeket a képzésekre, vizsgákra vonatkozóan, hiszen bízunk abban, hogy a járvány mielőbb véget ér és segíthetünk minden igény kielégítésében! Az eddig beérkezett igényeket, ajánlatkéréseket feldolgozzuk, a válaszadással kapcsolatosan ügyfeleink türelmét kérjük! Az átmeneti időszakban a MÁV-REC Kft. Oktatási divíziójának kollégái csak időszakosan vannak jelen az irodában, telefonon, e-mailen természetesen továbbra is állnak rendelkezésre. Kérjük Partnereinket, hogy folyamatosan tájékozódjanak honlapunkon is, ahol a legfrissebb híreket igyekszünk mielőbb megjeleníteni!

Üdvözlettel,

Magyar Zsuzsanna

oktatási divízióvezető

 

Elérhetőségek:

Magyar Zsuzsanna: +36 30 611 4265

Csalami Gergely: +36 30 373 1337

Dobos Gábor: +36 30 152 0118

e-mail cím: oktatas@mavrec.hu

web: www.mavrec.hu