Hírek

VÍRUS INTÉZKEDÉSI TERV

A COVID-19 vírus megelőzésével kapcsolatos munkáltatói intézkedések Cél: a társaság munkavállalóinak és családtagjainak, a társaságunk partnereinek és családtagjainak egészségi megóvása a cég tovább működtetése mellett. Telepi beléptetési szabályok: A MÁV-REC  Kft. területére beléphet aki:…

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy telephelyünk augusztus 20-tól augusztus 23-ig, valamint augusztus 29-én zárva tart. Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Madridi utcai fémhulladék átvevő telephelyünkön továbbra is állunk ügyfeleink rendelkezésére, magán személyek és cégek részére.  

Tájékoztatjuk kedves partnereinket!

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy szolgáltatási körünket bővítettük: vállaljuk láncos tehergépjárművel különböző nagyságú konténerek kihelyezését, építési-bontási valamint veszélyes hulladékok elszállítására. Budapest területén érvényes árainkat a „sitt szállítás díjai” menüpontban találják. Nem budapesti szállítás esetén kérem…

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Madridi utcai fémhulladék átvevő telephelyünk nyitvatartása a koronavírus járvány időszakában az alábbiak szerint módosul: Nyitvatartás: Hétfő- Csütörtök: 7:00-15:00 Péntek: 7:00-14:00 Szombat, Vasárnap: Zárva.    

1 2 3