Hírek

Tájékoztatjuk kedves partnereinket!

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy a Madridi utcai hulladék átvevő telephelyünk december 18-án leltár miatt, december 21-től pedig szabadságolás miatt zárva tart. Nyitás: Január 4-én. Kellemes ünnepeket kíván a hulladékgazdálkodási divízió vezetősége!

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Madridi utcai telephelyünkön kiemelt árakkal vásároljuk az acél hulladékokat, december 18-ig. Az árakat a hulladékgazdálkodás aloldal, árlisták menüpontjában tekinthetik meg.

VÍRUS INTÉZKEDÉSI TERV

A COVID-19 vírus megelőzésével kapcsolatos munkáltatói intézkedések Cél: a társaság munkavállalóinak és családtagjainak, a társaságunk partnereinek és családtagjainak egészségi megóvása a cég tovább működtetése mellett. Telepi beléptetési szabályok: A MÁV-REC  Kft. területére beléphet aki:…

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy telephelyünk augusztus 20-tól augusztus 23-ig, valamint augusztus 29-én zárva tart. Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Madridi utcai fémhulladék átvevő telephelyünkön továbbra is állunk ügyfeleink rendelkezésére, magán személyek és cégek részére.  

1 2 3 4