Hírek

Madridi utcai telephely nyitvatartása

Tisztelt Partnereink/Ügyfeleink! Ünnepi nyitvatartás: 2023.December 22. (péntek) 7:00-11:00 2023.December 27-28. (szerda,csütörtök) 7:00-15:30 2023.December 29. (péntek) Leltár miatt zárva! Nyitás: 2024.01.02.-én! Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kíván a Máv-Rec Kft.

MOHU hulladékátvevők is vagyunk

Tisztelt Lakosság/cég tulajdonosok! Felhívjuk figyelmüket, hogy továbbra is működik a madridi utcai hulladék átvevő telepünk, és mindent árlistánkon szerepelő hulladékot átveszünk! A Mohu alá tartozó koncessziós hulladékokat a Mohu pénztárnál fizetjük ki, ami nem…

Módosul a hulladék átvétel

Tisztelt Partnereink/Ügyfeleink!   Tájékoztatjuk önöket, hogy 2023.július 3.-tól szintén minden hulladékot átveszünk, kivéve a műanyag és fa hulladék!   Továbbra is várjuk önöket a 1131 Budapest Madridi utca 7/B szám alatt!  

Hulladék átvétel változás

Tisztelt Partnereink! Az elektronikai hulladék ( NYÁK,vastartalmú meghajtó, Winchester, tápegység, mobiltelefon akkumulátor nélkül, töltő, -adapter) és az alumínium csomagolási hulladék (italos doboz) átvétele átmenetileg szünetel a madridi utcai telephelyünkön! Megértésüket köszönjük!

Módosul a hulladék átvétel

Tisztelt Partnereink! A hulladék koncesszió keretében bevezetett új törvény és szabályok, valamint a szűkös feldolgozási kapacitások miatt a közeledő július 1-i határidőhöz igazítva bizonyos hulladék típusok átvételét június 14-től szerdától leállítjuk. A jelzett naptól…

1 2 3 4